As Oy Laivastokatu 8-10:n linjasaneerauksen suunnittelu

Taloyhtiö: As Oy Laivastokatu 8-10
Rakennusvuosi: 1911
Rakennusten lukumäärä: 2
Asuinhuoneistoja yhteensä: 42
Muut tilat: Liiketilat 42 kpl
Viimeisin korjaus tehty: 2012

Linjasaneerauksen suunnittelun toteutus

Yli sata vuotta vanhaan arvokiinteistöön suunniteltiin linjasaneeraus Raksystemsin toimesta. Toteutussuunnitelma käsitti vesi- ja viemäriputkistojen uusimisen sekä linjapiirustukset ja pohjapiirustukset arkkitehtipohjiin. Linjasaneerauksen suunnittelu kattoi niin arkkitehtisuunnittelun kuin rakenne-, lvi-, ja sähkösuunnittelunkin.

Raksystemsin asiantuntijan tekemä linjasaneerauksen suunnitteluraportti sisälsi erilaisia vaihtoehtoja linjasaneerauksen toteuttamiseen.

Projektissa tehtiin myös tarkat työselitykset kaikista linjasaneerauksen tarvittavista työvaiheista, jotta asiakas saisi mahdollisimman hyvän ymmärryksen toteutuksesta sekä pystyisi päättämään taloyhtiölle parhaimman toteutusvaihtoehdon ehdotetuista vaihtoehdoista.

Linjasaneerauksen suunnittelu on jatkoa kuntoarviolle ja PTS:lle. Suunnittelu sisältää linjasaneerauksen eri vaihtoehdot, laajuudet sekä niiden kustannukset. Suunnittelulla pyritään välttämään yllättävät kulut kesken korjaushankkeen ja muodostetaan kustannustehokas toteutus.

Projektissa käytetyt Raksystemsin palvelut:

Arkkitehtisuunnittelu

Rakennesuunnittelu

LVISA-suunnittelu

Jaa tämä

Jaa tämä: Facebook Jaa tämä: LinkedIn Jaa tämä: Twitter Jaa tämä: WhatsApp