As Oy Näsinlaineen hanke- ja korjaussuunnittelu sekä rakennuttaminen ja valvonta

Taloyhtiö: As Oy Näsinlaine
Rakennusvuosi: 1975
Rakennusten lukumäärä: 3
Asuinhuoneistoja yhteensä: 105
Huoneistoalaa yhteensä: 6 170,5 m2
Viimeisin korjaus tehty: 2012

Hanke- ja korjaussuunnittelun sekä rakennuttamisen ja valvonnan toteutus

As Oy Näsinlaine teetti linjasaneerauksen Jänislahdenkadun kiinteistöönsä vuosina 2017-2018. Raksystems oli mukana projektissa tekemällä linjasaneerauksen hanke- ja korjaussuunnittelua sekä rakennuttamista ja valvontaa.

Hankesuunnittelussa selvitetään esimerkiksi korjaushankkeille erilaisia vaihtoehtoja, korjaushankkeen laajuutta sekä kustannuksia. Raksystemsin asiantuntijat antoivat taloyhtiölle erilaisia korjausvaihtoehtoja valittavaksi.

Korjausvaihtoehdon valinnan jälkeen Raksystems toteutti hankkeessa rakennuttamista ja valvontaa. Valvonnassa asiaan perehtynyt asiantuntija käy sovituin väliajoin työmaalla ja valvoo esimerkiksi aikataulua, työn laatua sekä työmaaturvallisuutta.

Hankkeen rakennuttamiseen kuului muun muassa rakentamisen valmistelu kuten urakkatarjouskilpailun järjestäminen, urakkasopimuksien laatiminen sekä lupa-asiat. Rakennuttamisen ja valvonnan tarkoituksena on, että rakennustyöt tehdään mahdollisimman kustannustehokkaasti sekä hyvin.

Projektissa käytetyt Raksystemsin palvelut:

Valvonta

Projektinjohto

Hankesuunnittelu

Korjaussuunnittelu

Jaa tämä

Jaa tämä: Facebook Jaa tämä: LinkedIn Jaa tämä: Twitter Jaa tämä: WhatsApp