030 670 5500

Valtakunnallinen asiakaspalvelu*

Olen rakennusalan ammattilainen kolmannessa polvessa

05.10.2018

MILLA

Olen Milla Sojakka-Hytönen ja toimin Raksystemsin Keski-Suomen yksikön aluepäällikkönä. Olen suhteellisen tuore raksilainen, sillä olen toiminut työssäni huhtikuusta 2018. Kokemukseni alasta on kuitenkin pitkä, sillä konsulttina olen toiminut jo seitsemän vuotta ja sitä ennen erilaisissa tehtävissä ja esimiehenä urakoinnissa.

Jyväskylässä toimistolla hoidan elinkaaripuolella mm. taloyhtiöiden tarkastuksia ja tarvekartoituksia sekä rakennuttamista ja valvontaa. Vahvimpana osaamisalueenani voisin nimetä linjasaneeraukset sekä työmaavalvonnan. Näiden lisäksi hoidan tietenkin Keski-Suomen aluetoimiston hallinnollisia tehtäviä ja kehitän yksikkömme toimintaa jatkuvasti. Itseni lisäksi toimistossamme työskentelee tällä hetkellä neljä henkeä.

Opintopolkuni ei ole edennyt kovinkaan suoraviivaisesti. Isäni ja isoisäni ovat molemmat olleet kirvesmiehiä, jota kautta oma kiinnostukseni alaa kohtaan heräsi jo nuorena. Valmistuin itse kirvesmieheksi vuonna 1993, mutta lamavuosina päädyin erinäisten vaiheiden kautta opiskelemaan ensin artesaaniksi ja sitten kaksoistutkinnolla merkonomiksi ja ylioppilaaksi. Myöhemmin olen suorittanut rakennusalan työnjohtajan tutkinnon sekä lukuisia rakennusalan kursseja.

Olen luonteeltani utelias ja haluan jatkuvasti sekä kehittää itseäni että uudistaa asioita. Esimiestyö asiantuntijaorganisaatiossa onkin erityisen mielekästä minulle juuri tämän takia. Olen myös puhelias ja tulen ihmisten kanssa hyvin toimeen, joten työskentely asiakasrajapinnassa on mielestäni työn parhaita puolia.

Työni kulkee myös vapaa-ajallani mukana, sillä asun vanhassa omakotitalossa, jossa puuhasteltavaa riittää. Talon yläkerta, katot, ikkunat ja märkätilat on remontoitu kauttaaltaan. Vielä alakerran tilojen muokkaaminen asuinhuoneiksi olisi edessä.

Jaa