030 670 5500

Valtakunnallinen asiakaspalvelu*

Raksystems AEC Projektinjohto Oy:n toimintaa jo vuosi takana

27.01.2017

Helmikuun alussa tulee vuosi siitä, kun Raksystems Insinööritoimisto Oy ja AEC Rakennus Oy Projektinjohto yhdistivät voimansa. Kulunut vuosi osoittaa hienosti sen, kuinka yhdessä voidaan olla parempia, isompia, houkuttelevampia ja innovatiivisempia!

Nykyisen Raksystems AEC Projektinjohto Oy:n tarjoamiin palveluihin kuuluu projektinjohtopalvelut asuin-, liike- ja toimitilarakentamisessa niin uudis- kuin saneerauskohteissakin sekä rakennuttaminen. Asiakaslähtöinen projektinjohtomalli keventää rakennustöiden muutos- ja lisätöiden sekä suunnitelmien tekemistä, sillä rakennustyöt suoritetaan osaurakoin. Tällöin kukin osa kilpailutetaan erikseen ja jokaiselle hankkeelle saadaan käypä markkinahinta.

Yhteisen vuoden kokemuksella voin sanoa, että esimerkiksi uusien ammattilaisten rekrytoiminen ja omien palveluidemme markkinoiminen hoituu yhdessä toimien helpommin. Isompi työnantaja houkuttelee luokseen ja toisaalta myös asiakkaat kokevat täyden palvelun talon helppona ja hyvänä ratkaisuna. Uskon, että rento ja mukava työilmapiirimme myös näkyy ulospäin!

Yhteisvoimin Venäjälle

Omissa ajatuksissani olin jo jättänyt Venäjän markkinat muille, mutta asiat kietoutuvat vuosien takaakin yhteen. Todennäköisesti vuosi 2017 tuo myös Moskovan neuvottelut ensiksi teollisuuslaitosinvestoinnista Suomeen ja toiseksi teollisuusinvestoinneista Venäjälle. Näiden ja muidenkin huomattavien tahojen myötä saamme joukkoomme jatkuvasti lisää kumppaneita.

Huomasithan, että haemme rakennuttamisen liiketoimintaan kokenutta osaajaa! Mikäli olet kiinnostunut, niin olethan yhteyksissä!

Esa Rissanen
Johtaja, AEC
esa.rissanen@raksystems.fi
p. 030 670 5657

Jaa