030 670 5500

Valtakunnallinen asiakaspalvelu*

Raksystems julkistaa uuden logonsa - Uutiskirje

07.01.2015

Vuoden 2014 lopussa tapahtuneiden yrityskauppojen johdosta rakennus- ja kiinteistöalan asiantuntijayritys Raksystems jatkaa omalla kansallisomaisuuden edunvalvojan tiellään. Heti uuden vuoden kunniaksi yritys julkistaa uuden logonsa. Logon suunnittelijaksi valikoitui mainostoimisto AGE Mc Cann. Logollaan Raksystems haluaa viestiä asiakkailleen turvallisuutta ja suojaa sekä kertoa toimivansa jatkossakin kiinteistöjen parissa.

Raksystems Anticimexin aikaiset kotisivut ovat vielä käytössä ja löytyvät osoitteesta www.raksystems.fi. Kotisivut toimivat kuten aina ennenkin ja kaikki palvelut löytyvät entisiltä paikoiltaan. Uudet kotisivut uudella logolla ja Raksystemsin omalla sisällöllä pyritään avaamaan alkuvuoden aikana. Ilmoitamme uusien kotisivujen julkaisusta tarkemmin alkuvuoden aikana.

Raksystems on vuonna 1989 perustettu rakennus- ja kiinteistöalan asiantuntijayritys. Olemme Suomen suurin kuntotarkastusyhtiö. Olemme tehneet yli 50 000 kuntotarkastusta ja -tutkimusta sekä suunnitelleet ja valvoneet satoja peruskorjaushankkeita. Tarjoamme asiakkaillemme palvelukokonaisuuksia, joiden avulla varmistamme kiinteistöomaisuuden arvon säilymisen ja terveellisen elinympäristön. Toimimme aktiivisesti alan kehitystehtävissä kiinteistöjen ja kansallisomaisuutemme edunvalvojina.

______________________________________________________________________________________________

Kosteuskartoitukset koko taloyhtiöön kerralla

Taloyhtiön massakosteuskartoituksella pystytään samalla kertaa kartoittamaan kaikkien asuntojen kosteiden tilojen tekninen kunto. Märkätilojen kunnon selvittäminen kannattaa teettää ammattilaisella säännöllisin väliajoin, sillä asukkaiden vaihtuessa myös käyttö- ja kulutustottumukset vaihtuvat. Vuosien karttuessa myös taloyhtiön ikä vaatii huolellista kunnon tarkastusta ja huolenpitoa. Kartoituksen teettäminen on kannattavaa myös, koska ajoissa havaitun vaurion tai puutteen korjaaminen voi tuoda tuntuvia säästöjä verrattuna tilanteeseen, että vaurio tai puute olisi jäänyt huomaamatta. Näin taloyhtiön arvo säilyy parempana vuodesta toiseen.

Taloyhtiön massakosteuskartoituksessa selvitetään tutkittavan tilan tai rakenteen kosteustilanne, mahdolliset kosteusvaurioriskit, sekä mahdolliset korjaus- tai lisätutkimustarpeet. Kartoituksessa apuvälineenä käytetään kosteudentunnistinta. Tutkimuksen suorittaa Raksystemsin ammattitaitoinen asiantuntija.

Massakosteuskartoituksesta luovutetaan isännöitsijälle sähköinen raportti, jossa arvioitavien rakenneosien kunto luokitetaan neljään kuntoluokkaan. Raportissa esitellään tulokset asuntokohtaisesti sekä koko taloyhtiön yhteenvetona. Raporttiin lisätään myös valokuvia havainnoimaan märkätilojen kuntoa.

______________________________________________________________________________________________

Löydä rakennuksen ongelmakohdat lämpökuvauksella

Uuden kodin löydyttyä sen energiatehokkuus ja asumisviihtyvyys voi olla järkevää varmistaa lämpökuvauksella jo ennen sisään muuttoa. Kuvausta käytetään näissä tilanteissa apuna erilaisten ongelmien selvittämisessä ja paikallistamisessa, tai esimerkiksi analysoitaessa erilaisten lämmitysjärjestelmien toimivuutta. Kylmät kohdat rakenteissa voivat johtua esimerkiksi eristeiden huolimattomasta asennuksesta, niiden puuttumisesta kokonaan tai niiden kastumisesta. Rakenteissa olevan kosteuden voi oikeissa olosuhteissa löytää lämpökameran avulla. Varsinkin ulkoseinistä kostunut eriste on helppo löytää lämpökameran avulla.

Lämpökuvausta on mahdollista hyödyntää myös silloin, kun vanhaa remontoidaan uudeksi.Lämpökameran avulla saadaan tärkeää tietoa esim. yläpohjan ja ulkoseinän rakenteista ja niiden lämpöteknisestä toimivuudesta. Kuvauksella voidaan myös todentaa toimivatko patterit, minkä lämpöistä ilmaa tulee korvausilmakanavasta ja
missä kulkevat lattialämmitys- tai lämminvesiputket. Tehdyn remontin jälkeen suositellaan jälkikuvausta työn laadun varmistamiseksi.

Oli sitten kyse vanhasta tai uudesta rakennuksesta, lämpökuvausta tehtäessä kyse on laadunvarmistuksesta. Kuvauksen avulla voidaan paikallistaa sellaisia rakenteiden laatupoikkeamia ja jopa rakennevirheitä, joiden havaitseminen muilla keinoin on usein aikaa vievää tai jopa mahdotonta.

 

Kiinnostuitko? Lisätietoja ja tilaukset asiakaspalvelu@raksystems.fi | p. 0207 495 500.

Jaa