030 670 5500

Valtakunnallinen asiakaspalvelu*

Raksystems tekee Länsimetron sähköjärjestelmien lämpökuvaukset

13.11.2017

Pääkaupunkiseudun metron rakentaminen Ruoholahdesta Lauttasaaren kautta Espooseen on loppusuoralla ja pian päästään jo matkustamaan uuden metron kyydissä. Iso hanke koostuu useista pienemmistä osa-alueista, joista yksi on sähkölaitteistojen turvallisuudesta varmistuminen.

Raksystems on saanut toteuttaakseen jopa 2000 sähkölaitteen lämpökuvauksen (mm. muuntamoita, 400VAC keskuksia, DC- keskuksia ja KJ- keskuksia).

 

Sähköjärjestelmien lämpökuvaus

Merkittävä osa tulipaloista saa alkunsa viallisista sähköasennuksista sekä sähköjärjestelmien vikaantumisesta tai niiden käyttövirheen seurauksena. Sähköturvallisuuslain mukaan sähköjärjestelmien haltijan on huolehdittava laitteiden kunnosta ja yksi tehtävän hoidossa apuna käytettävistä keinoista on niiden lämpökuvaus. Sähköjärjestelmien lämpökuvauksen avulla on mahdollista huomata paloriskejä, jotka toteutuessaan saattava keskeyttää liiketoiminnan.

 

Raksystemsin asiantuntevan ja koulutetun sähkötiimimme ansiosta olemme saaneet myös Sähkölaitteistojen lämpökamerakuvauksien yrityspätevyyden (SETI LK).

 

Jaa