030 670 5500

Valtakunnallinen asiakaspalvelu*

Suomen Synsam-ketjun myymälöiden konseptiuudistuksen projektinjohto

01.11.2017

Synsam on vuonna 1968 perustettu johtava optisen vähittäiskaupan ketju Pohjoismaissa. Synsam-ketjuun kuuluu noin 500 optikkoliikettä, joista Suomessa on noin 40. Aika oli ajanut vanhan myymäläkonseptin ohi ja ketju päätti laittaa optikkoliikkeensä uuteen uskoon. Ketjun johto halusi minimoida liikkeiden kiinnioloajan, joten jokainen optikkoliike sai olla uudistuksen takia suljettuna vain yhden päivän.

Projektinjohdon toteutus

Raksystems oli mukana tässä pohjoismaisella tasolla kaikkien aikojen suurimmassa uudistuksessa Suomen optikkoliikkeiden osalta. Kolmessa kuukaudessa uuteen uskoon remontoitiin hurjat 23 liikettä ympäri Suomea. Raksystemsin asiantuntija vastasi Suomen konseptiuudistuksen projektinjohdosta.

Projektinjohtaja valvoi Synsamin etuja eri urakoitsijoihin nähden, valvoi rakennustyömaita, osallistui työmaakokouksiin Synsamin edustajana, tuki tarjous- ja ostotoimintoja sekä hoiti erilaisia viranomaiskysymyksiä. Työn alla oli yhtä aikaa monta työmaata kerrallaan kautta maan. Projekti oli haastava sen tiukan aikataulun vuoksi, mutta se vietiin loppuun laadukkaasti ja budjetissa pysyen.

 

Projektissa käytetyt Raksystemsin palvelut:

Projektinjohto

Jaa