030 670 5500

Valtakunnallinen asiakaspalvelu*

Raksystems 365 - Terveellinen koti, onnelliset asukkaat

Kukapa ei haluaisi elää terveellisessä ja turvallisessa kodissa - ilon ja onnen kotisatamassa. Valitettavan usein kodin terveellisyydestä kuitenkin tingitään. Koti ja sen rakenteet eivät ole ikuisia, vaan ne kaipaavat säännöllistä huoltoa, kunnossapitoa sekä uusimista.

Raksystems 365 -palvelu sinulle, joka haluat tasaista varmuutta kotisi kunnossapidossa asuntokaupan yhteydessä sekä tulevaisuudessa. Valitse valikoimastamme juuri sinun elämäntilanteeseesi sopiva palvelu - me autamme!

Kuntotarkastus ja piilovirhevakuutus turvasivat asuntokaupan

Keski-suomalainen Turusen perhe osti vuonna 2018 reilu kymmenen vuotta vanhan omakotitalon. Ennen asuntokauppaa he teettivät tulevaan kotiinsa myyjien kanssa Asuntokaupan Kuntotarkastuksen RS3 ja samalla siihen tehtiin lain mukaan pakollinen Energiatodistus ja KotiAppiin muodostettiin heille Huoltokirja.

"Raksystemsin kuntotarkastaja tutki talon todella tarkasti ja toimitti meille kirjallisen raportin, joka liitettiin kauppakirjaan liitteeksi. Myyjät ostivat vielä piilovirhavkuutus Kauppaturvan, jotta voimme kaikki olla hyvillä mielin piilovirheiden varalta", Turusen perheen Minna-äiti kertoo.

Kodin määräaikaistarkastus neljän vuoden välein

Lapissa asuvat Niemiset ostivat omakotitalonsa reilut neljä talvea sitten vanhemmalta pariskunnalta, jotka olivat huoltaneet taloa säntillisesti. Asuntokaupan yhteydessä kotiin tehtiin Asuntokaupan Kuntotarkastus RS3, mutta näin neljä vuotta myöhemmin oli korkea aika antaa asiantuntijan tutkia uudestaan kodin kunto ja määritellä sille seuraavat korjaus- ja huoltotoimenpiteet. Samalla asiantuntija katsoi tehtyjen huolto- ja korjaustoimenpiteiden onnistumisen, jotta Nimisenperheen isä osaa huoltaa kotiaan yhtä hyvin myös tulevina vuosina.

OmaInsinööri auttoi ongelmatilanteessa

Runsasluminen talvi teki tepposen uusimaalaisen Tikkasten perheen katolle, kun lumieste pääsi vääntymään raskaan lumi- ja jäämassan painosta. Tikkasten perheen äoiti soitti OmaInsinöörille ja hän tuli pikaisesti paikanpäälle tarkastamaan tilannetta. pahempi vesivahinko pystyttiin välttämään nopealla asiantuntijatoiminnalla.

1960-luvulla rakennetun rivitaloasunnon sisäilmatutkimukset

Pohjois-Pohjanmaalla sijaitsevan rivitaloasunnon asukkaat olivat sairastelleet jo pitkään, mutta havahtuivat vasta viime syksynä sairastelun yleisyyteen. Asiantuntijamme kävi kartoittamassa huoneiston tilannetta ja laati tarkan tutkimussuunnitelman sisäilmaongelman selvittämiseksi.

Tiinan ja Matin erillistalon kuntotutkimus

Raksystemsin asiantuntija kävi kesällä 2018 auttamassa pirkanmaalaista Tiinaa ja Mattia, koske he olivat huolissaan kodissa olevan valesokkelin kunnosta. Koska valesokkeli tunnetaan vaurioherkkänä rakenteena, halusivta Tiina ja Matti varmistua kodin terveellisyydestä ennen vauvan syntymää. Niin rakenne avattiin laajemmin, sen kunto tutkittiin tarkasti ja vauriot korjattiin, jolloin huoli saatiin poistettua ja kodin terveellisyys varmistettua.

Isotalot käyttävät KotiAppia säännöllisesti

Varsinais-Suomalaiset Isotalot ovat ottaneet KotiAppin jatkuvaan käyttöönsä. Perheen isä hoitaa ja huoltaa niin paritalohuoneistoa kuin suvun mökkiä säännöllisesti ja kirjaa tehdyt toimenpiteet KotiAppin Huoltokirjaan. Hän saa sovelluksesta hyviä ohjeita ja vinkkejä. Perheen äiti taas tallettaa KotiAppin Kotikansioon sisustuksessa käytettyjen maalien ja tapettien tiedot, lamppujen kannat ja esimerkiksi luotettavan sähkömiehen yhteystiedotkin hän on sinne tallettanut. Hyvin huolletusta ja säännöllisesti täytetystä Huoltokirjasta on perheelle hyötyä kodin myynnin yhteydessä.

Raksystems Kauppaturva Vakuutuksenantaja on Lloyd’s Insurance Company S.A. Tämän vakuutuksen myöntää Asiamiehenä (”Coverholder”) RSG Construction & Specialty AB (”RSG”), rekisterinumero 556686-1964 (Ruotsi), osoite: Ingmar Bergmans gata 2, 114 34, Stockholm, Sverige. Vakuutusten tarjoaminen ja vakuutustoiminta perustuu EU:n Freedom of Service direktiiviin. Vakuuttajan toimintaa valvoo Ruotsin valvova viranomainen Finansinspektionen. Osoite: Brunnsgatan 3, SE-103 97 Stockholm.

Tarjouspyyntö

Pyydä meiltä kätevästi tarjous tarvitsemaasi palveluun. Pyydä tarjous

Haluatko kuulla lisää?

Raksystemsin 18 toimipisteen valtakunnallinen asiantuntijaverkosto auttaa mielellään. 

Ota yhteyttä