030 670 5500

Valtakunnallinen asiakaspalvelu*

LVI-tekninen kartoitus auttaa remontin suunnittelussa

LVI-teknisellä kartoituksella saadaan arvokasta tietoa taloyhtiön LVI-laitteiden nykytilanteesta. 

Kartoituksen avulla voidaan tehdä päätöksiä laiteuusimisten ja huoltotoimenpi­teiden oikeasta aikataulusta ja saadaan selville esimerkiksi tietoa ilmanvaihdon tasapainosta, kanavien puhtaudesta (nuohouksen ja säädön tarpeesta) ja vesi- ja viemärikaluste­vuodoista. 

Toimiva LVI-tekniikka vaikuttaa keskeisesti asukkaiden viihtyvyyteen ja tuo helposti säästöä energian ja veden kulutuksessa. Kartoituksen teettäminen on kannattavaa myös, koska ajoissa havaitun vaurion tai puutteen korjaaminen voi tuoda tuntuvia säästöjä verrattuna tilanteeseen, jossa vaurio tai puute olisi jäänyt huomaamatta.

 

LVI-teknisellä kartoituksella selviää vesivuodot sekä järjestelmien uusimistarve

LVI-teknisellä kartoituksella pystytään kartoittamaan samalla kertaa kaikkien asuntojen LVI-laitteiden tekninen kunto. Kartoituksella selvitetään vesi- ja viemärikalusteiden kunto, mahdolliset vesivuodot, pesuallashanojen virtaamat, ilmanvaihtoventtiilien kunto ja ilmavirrat pistokokein siipipyöräanemometrillä (missä tämä on mahdollista). Patteriventtiilien kunto ja malli tarkastetaan normaaleista seinäpattereista. Lämpötiloja mitataan huoneistoista vain lämmityskaudella.

 

Tarjouspyyntö

Pyydä meiltä kätevästi tarjous tarvitsemaasi palveluun. Pyydä tarjous

Haluatko kuulla lisää?

Raksystemsin 18 toimipisteen valtakunnallinen asiantuntijaverkosto auttaa mielellään. 

Ota yhteyttä