030 670 5500

Valtakunnallinen asiakaspalvelu*

Vuositarkastuksen ennakkotarkastuksella puolueeton näkemys kunnosta

Asuntokauppalain mukaan uudessa asunnossa ja asunto-osakeyhtiössä tulee suorittaa vuositarkastus, kun on kulunut 12-15 kk asuntojen valmistumisesta. Uuden asunnon ostajan ja uuden asunto-osakeyhtiön tulee selvittää rakennuksessa olevat viat ja puutteet ennen vuositarkastusta, jotta myyjälle esitettäisiin vuositarkastuksessa mahdollisimman kattavasti korjattavista asioista. 

Raksystemsin asiantuntija auttaa osakkaita tarkastamalla uudiskohteen ennen vuositarkastusta ja laatimalla listan puutteista sekä vioista.

Lue lisää

Raksystemsin asiantuntija tukena vuositarkastusprosessissa

Edustamme usein vuositarkastuksissa rakennuksen asukkaita. Asiantuntijapalveluumme sisältyy ennen vuositarkastusta suoritettava kiinteistötarkastus (Vuositarkastuksen ennakkotarkastus), jossa etsitään ja kirjataan muistiin virheet ja puutteet, jotka edellyttävät myyjältä toimenpiteitä. Asiantuntija laatii kiinteistötarkastuksesta raportin, jonka taloyhtiön edustajat esittävät vuositarkastustilaisuudessa myyjälle omilla kommenteillaan täydennettynä. Tarpeen mukaan asiantuntijamme osallistuu myös viralliseen vuositarkastukseen, jonka järjestää myyjä. Taloyhtiön päätöksestä asiantuntijamme voi jatkaa virheiden ja puutteiden korjaustöiden valvojana.

Ammattimaisesti laadittu puute- ja virheluettelo nopeuttaa yhteisymmärryksen löytymistä osapuolten välisissä takuukorjauksiin liittyvissä neuvotteluissa.

 

 

Tarjouspyyntö

Pyydä meiltä kätevästi tarjous tarvitsemaasi palveluun.

Pyydä tarjous

Haluatko kuulla lisää?

Raksystemsin 18 toimipisteen valtakunnallinen asiantuntijaverkosto auttaa mielellään. 

Ota yhteyttä