030 670 5500

Valtakunnallinen asiakaspalvelu*

Raksystems - Kansallisomaisuuden edunvalvontaa jo vuodesta 1989

Raksystems on vuonna 1989 perustettu rakennus- ja kiinteistöalan asiantuntijayritys. Suomen suurimpana kuntotarkastusyhtiönä olemme tehneet yli 100 000 kuntotarkastusta ja -tutkimusta sekä suunnitelleet ja valvoneet tuhansia peruskorjaushankkeita. Tarjoamme asiakkaillemme palvelukokonaisuuksia, joiden avulla varmistamme kiinteistöomaisuuden arvon säilymisen ja terveellisen elinympäristön. Toimimme aktiivisesti alan kehitystehtävissä kiinteistöjen ja kansallisomaisuutemme edunvalvojina.

Yritysfaktat

 • Raksystems Insinööritoimisto Oy perustettiin vuonna 1989.
 • Toimitusjohtaja Marko Malmivaara, DI.
 • 18 toimipistettä – valtakunnallinen asiantuntijaverkosto
 • Työntekijöitä yli 170.
 • Liikevaihto vuonna 2017 16,2 M€.

 

 

Raksystemsin arvot

 • Paras palvelu

Haluamme tuottaa asiakkaillemme parasta palvelua laadusta ja puolueettomuudesta tinkimättä. Tyytyväinen asiakas motivoi meitä tekemään aina parhaamme. Vastaamme asiakastiedusteluihin heti ja hoidamme työn aina alusta loppuun mallikkaasti ja ammattitaitoisesti.

 • Hyvinvoiva ihminen

Työntekijöidemme toiminnan kulmakiviä ovat keskinäinen arvostus ja kunnioitus toisiamme kohtaan. Jotta me joukkueena menestymme, täytyy meidän tehdä hyvää toisillemme. Autamme aina kollegaa hänen tarvitessaan apua ja autamme mielellämme myös pyytämättä.

 • Tekemisen meininki

Olemme hyvin motivoituneita, intohimoisia ja energisiä siinä mitä teemme. Rutistamme nyt kun rauta on kuumaa - teemme piirun verran paremmin kuin mitä asiakas meiltä odottaa. Olemme tehokkaita ja saamme odotusarvomme ylitettyä kuukausittain.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tyytyväinen asiakas on tavoitteemme!

 

Katso kuinka taloyhtiön hallituksen jäsen Lasse Lilja kertoo, miten Raksystems on hoitanut esimerkillisesti taloyhtiön projekteja.

 

Katso kuinka taloyhtiön puheenjohtaja Rauli Pennanen kertoo, miten Raksystems on hoitanut onnistuneesti taloyhtiön projekteja.

 

Ympäristöpolitiikkamme

Vastuullisuus on yksi Raksystems Insinööritoimiston Oy:n perusarvoista. Raksystemsissä olemme sitoutuneet arvojemme mukaisesti ottamaan vastuuta yhteisestä ympäristöstämme.

Raksystemsin päämääränä on tuottaa palvelut asiakkaille kestävän kehityksen ja ympäristön hyvinvointia edistäviä periaatteita noudattaen.

Ympäristöpäämääränsä saavuttamiseksi Raksystems:

 • noudattaa voimassa olevaa ympäristölainsäädäntöä,
 • tunnistaa ja arvioi toimintaansa liittyviä ympäristöriskejä ja pyrkii hallitsemaan niitä,
 • pyrkii vähentämään toiminnan haitallisia ympäristövaikutuksia prosesseja jatkuvasti kehittämällä,
 • ohjaa henkilöstöään vastuullisuuteen ympäristökysymyksissä sekä
 • tiedottaa ympäristöasioistaan aktiivisesti.

Lisätietoja monipuolisista palveluistamme löydät sivuiltamme.

 

Tervetuloa tutustumaan!

 

 

 

Raksystems Insinööritoimisto Oy:n tutkimukset, suunnitelmat, valvonta ja rakennuttamispalvelut tehdään VTT:n sertifioiman ISO 9001 -laatujärjestelmän mukaisesti.

Suomalaisen Työn Liitto on myöntänyt Raksystemsille Avainlippu-tunnuksen. Avainlippu myönnetään yritykselle, joka tuottaa kotimaisia palveluita ja työllistää eri alan ammattilaisia Suomessa.

Tarjouspyyntö

Pyydä meiltä kätevästi tarjous tarvitsemaasi palveluun.

Pyydä tarjous

Haluatko kuulla lisää?

Raksystemsin 18 toimipisteen valtakunnallinen asiantuntijaverkosto auttaa mielellään. 

Ota yhteyttä