Rakennushankkeen projektinjohto

Asiantuntevaa rakennushankkeen projektinjohtoa

Toteutamme projektinjohtamista erikokoisille hankkeille asuinrakentamisesta, uudis- ja saneerauskohteisiin saakka.

Pyydä tarjous Referenssit

Pyydä tarjous tai ota yhteyttä!

Täytä tarjouspyyntölomake ja palaamme sinulle tarjouksen kanssa mahdollisimman pian.

Palvelemme valtakunnallisessa palvelunumerossamme arkisin klo 8-16

Rakennushankkeen mukaan räätälöitävä projektinjohto

Projektinjohtopalvelu on toteutusmuoto, jossa johdamme rakennusprojektia ja vastaamme työmaan johtamisesta sopimuksen mukaan. Toteutamme projektinjohtamista:

  • asuinrakentamiseen,
  • liike- ja toimitilarakentamiseen,
  • sekä uudis- ja saneerauskohteisiin.

Monipuolista rakennushankkeen projektinjohdon osaamista

Laajasta palvelutarjoamasta löydät niin suunnittelunohjauksen, toteutuksen, hankinnat, kustannus- ja aikatauluseurannan, työturvallisuuden, raportoinnin sekä takuuaikaan liittyvät tuotteet.

Toimimme lain edellyttämänä päätoteuttajana ja vastaamme kohteen työturvallisuudesta.

Millaisia palveluita tarjoamme projektinjohtoon?

Palvelutarjoamaamme kuuluu:

  • Suunnittelunohjaus
  • Toteutus
  • Hankinnat
  • Kustannus- ja aikatauluseuranta
  • Työturvallisuus
  • Raportointi
  • Takuuaika

Projektinjohtopalvelun hyödyt?

Toteutamme projektinjohtoa aina asiakkaan kanssa sovitulla tavalla. Rakennustyö toteutetaan asiakkaan nimiin tehtyinä hankintoina ja raportoimme projektin kulusta.

Projektinjohtopalvelu antaa tilaajalle mahdollisuuden tarkistaa suunnittelu- ja toteutusratkaisuja koskevia päätöksiä toteutuksen aikana. Projektinjohtopalvelun avulla rakennushanke saadaan toteutettua tehokkaasti ja taloudellisesti asiakkaan tarpeet huomioiden.

Sopivin toteutustapa ja sopimusmalli sovitaan aina yhdessä asiakkaan kanssa. Asiakkaana pääset tekemään päätökset projektissasi – me toteutamme ne.

Työturvallisuus- ja kosteudenhallintakoordinaattori avuksesi

Laki edellyttää, että rakennus- tai korjaushankkeen tilaajan täytyy asettaa hankkeelle riippumaton ulkopuolinen asiantuntijataho työturvallisuuskoordinaattoriksi.

Työturvallisuuskoordinaattori vastaa koko hankkeen ajan työturvallisuusasioista ja pyrkii vaikuttamaan niin, että työmaalla on kaikkien turvallista työskennellä. Hän pyrkii varaamaan budjettia ja aikaa tarvittaviin tutkimuksiin ja selvityksiin.

Työturvallisuuskoordinaattorin lisäksi myös kosteudenhallintakoordinaattorin tulee olla suunnittelijoista ja urakoitsijoista täysin riippumaton taho, joka huolehtii Kuivaketju10:n toteutumisesta koko hankkeen ajan. Kuivaketju10 on toimintamalli, jossa vähennetään kosteusvaurioiden riskiä rakennusprosessin aikana koko rakennuksen elinkaaren ajan.

Tarjoamme hankkeellesi työturvallisuus- sekä kosteudenhallintakoordinaattorin tarpeen mukaan.

Varmista tavoitteisiin pääseminen valvonnan avulla

Ammattilaisen tekemä rakennustyön valvonta on tärkeä osa riskien hallintaa rakentamisessa. Valvojan tehtävä on puuttua mahdollisiin virheisiin ja laiminlyönteihin ajoissa, jotta työn laatu pysyy kiitettävänä eikä vakavia virheitä pääse syntymään, jotka voisivat aiheuttaa tilaajalle vuosienkin päästä isoja kuluja. Rakennushankkeeseen kannattaa palkata eri alojen asiantuntijoita suorittamaan valvontaa eri kohdissa hanketta.

Lue lisää valvontapalveluistamme

Ladattavat materiaalit

Pyydä tarjous tai ole yhteydessä

Palvelemme valtakunnallisessa palvelunumerossamme arkisin klo 8-16.

Lue lisää!