Raksystems group

Kansallisomaisuuden edunvalvontaa vuodesta 1989.

Olemme Pohjoismaissa toimiva rakennus- ja kiinteistöalan asiantuntijayritys.

Raksystemsin tarina Avoimet työpaikat

Raksystems – Hyvinvointia kiinteistöille ja ihmisille

Suomen suurimpana kuntotarkastus- ja sisäilmayhtiönä olemme tehneet yli 150 000 kuntotarkastusta ja -tutkimusta sekä suunnitelleet ja valvoneet tuhansia peruskorjaushankkeita. Ruotsissa toimintamme keskittyy rakentamisen aikaisen kosteudenhallinnan, energian sekä ympäristön johtaviin palveluihin.

Tarjoamme asiakkaillemme palvelukokonaisuuksia, joiden avulla varmistamme kiinteistöomaisuuden arvon säilymisen ja terveellisen elinympäristön. Toimimme aktiivisesti alan kehitystehtävissä kiinteistöjen ja kansallisomaisuutemme edunvalvojina.

Yritysfaktat

  • Suomessa ja Ruotsissa toimiva johtava kiinteistöjen hyvinvoinnin asiantuntijakonserni.
  • Perustettu vuonna 1989.
  • Toimitusjohtaja Marko Malmivaara, DI.
  • Asiakkaina kiinteistönomistajat, -käyttäjät, rakennusliikkeet ja muut alan toimijat.
  • 21 aluetoimistoa, joista Suomessa 17 ja Ruotsissa 4.
  • Työntekijöitä 375.
  • Liikevaihto vuonna 2020E 44 M€ (pro forma).

Arvojemme ytimessä ihminen

Kaikki tekemisemme pohjaa yhteiseen arvomaailmaan. Sen keskiössä ovat tyytyväiset asiakkaat ja motivoitunut henkilöstö. Teemme aina paremmin kuin mitä asiakkaat meiltä odottavat.

Arvomme: Paras palvelu

Paras palvelu

Haluamme tuottaa asiakkaillemme parasta palvelua laadusta ja puolueettomuudesta tinkimättä. Tyytyväinen asiakas motivoi meitä tekemään aina parhaamme. Vastaamme asiakastiedusteluihin heti ja hoidamme työn aina alusta loppuun mallikkaasti ja ammattitaitoisesti.

Arvot: Hyvinvoiva ihminen

Hyvinvoiva ihminen

Työntekijöidemme toiminnan kulmakiviä ovat keskinäinen arvostus ja kunnioitus toisiamme kohtaan. Jotta me joukkueena menestymme, täytyy meidän tehdä hyvää toisillemme. Autamme aina kollegaa hänen tarvitessaan apua ja autamme mielellämme myös pyytämättä.

Arvomme: Tekemisen meininki

Tekemisen meininki

Olemme hyvin motivoituneita, intohimoisia ja energisiä siinä mitä teemme. Rutistamme nyt kun rauta on kuumaa – teemme piirun verran paremmin kuin mitä asiakas meiltä odottaa. Olemme tehokkaita ja saamme odotusarvomme ylitettyä kuukausittain.

Raksystemsillä on Eurofinsin sertifioitu toiminta.

Sertifioitua laatua ja vastuu ympäristöstä

Raksystems Insinööritoimisto Oy:n tutkimukset, suunnitelmat, valvonta ja rakennuttamispalvelut tehdään Eurofins Expert Services Oy:n sertifioiman ISO 9001 -laatujärjestelmän mukaisesti. Toimintajärjestelmämme ylläpitoon kuuluu jatkuva vuosittainen auditointi, jonka perustella kehitämme toimintaamme ja ylläpidämme sertifikaattien voimassaoloa.

Toimimme ympäristöä säästäen ja päästöjä vähentäen. Rakennus- ja kiinteistöalan asiantuntijoina autamme asiakkaittamme parantamaan kiinteistöjen laatua, energiatehokkuutta ja turvallista asumista. Ekologisuus on juurtunut omaan toimintaamme ja prosesseihimme. Ympäristöasioiden hallinnassa käytämme apuna maailman tunnetuinta ympäristöjärjestelmää. ISO 14001:n avulla pystymme ohjaamaan henkilöstöämme ympäristöasioissa ja parantamaan ympäristösuojelua yrityksessämme.

Raksystemsin ympäristöpolitiikka
Raksystemsillä on Avainlippu-tunnus.

Suomi sydämellä

Suomalaisen Työn Liitto on myöntänyt Raksystemsille Avainlippu-tunnuksen. Avainlippu myönnetään yritykselle, joka tuottaa kotimaisia palveluita ja työllistää eri alan ammattilaisia Suomessa.

Pyydä tarjous tai ole yhteydessä

Asiakaspalvelumme palvelee kautta maan arkisin klo 8-16.