Helsingin Seudun Suunnittelu- ja Rakennuttajapalvelu HSSR Oy

HSSR on monipuolinen suunnittelu- ja rakennuttajapalveluyritys. HSSR on osa Raksystemsiä vuodesta 2019 lähtien.

Etsitkö Taloinfoa? Klikkaa tästä.

HSSR:n laskutusyhteystiedot Raksystemsin tytäryhtiöt

Meillä suunniteltu on puoliksi tehty

Vuonna 2005 perustettu Helsingin Seudun Suunnittelu- ja Rakennuttajapalvelu HSSR Oy on monipuolinen suunnittelu- ja rakennuttajapalveluyritys ja olemme vuodesta 2019 lähtien osa Raksystemsiä.

Olemme pääkaupunkiseudulla ja koko Uudellamaalla toimiva korjausrakentamisen konsultointiin erikoistunut asiantuntijayritys. Osaamisemme ja kokemuksemme kattaa kaikki korjausrakentamisen asiantuntijapalvelut: suunnittelun, valvonnan, rakennuttajatehtävät ja selvitystyöt.

Olemme luotettava ja vakavarainen kumppani. Taloudellinen asemamme on vakaa. Tästä kertoo yrityksellemme myönnetty korkein AAA-luottoluokitus.

Kaikissa korjausrakentamiseen liittyvissä asioissa voitte soittaa tai lähettää sähköpostia suoraan asiantuntijoillemme. Toimipisteemme sijaitsee Vantaalla.

Suunnittelua aasta ööhön

Korjausrakentamisen suunnittelupalvelumme kattaa kaiken rakennuksen korjaushankkeessa tarvittavan suunnittelun: pää-, arkkitehti-, rakenne-, LVI- ja sähkösuunnittelu.

Meille tyypillisiä suunnittelutoimeksiantoja ovat rakennusten julkisivujen, ikkunoiden, parvekkeiden, vesikattojen ja linjasaneerausten suunnittelu. Piha-alueiden, salaojien ja sadevesijärjestelmien uusimistyöt ovat meille myös tuttuja. Nykyaikaisten korjaustapojen materiaalien tuntemisen lisäksi korjaussuunnittelijamme tuntevat myös vanhat rakenteet, materiaalit ja rakentamismenetelmät. Kauttamme saat kaikki korjausrakentamiseen liittyvät suunnittelupalvelut.

Otamme valvonnan vakavasti

Valvonnan tärkeys ohitetaan usein liian kevyesti. Korjaushankkeen onnistuneen lopputuloksen saavuttamiseksi on työn aikaisella valvonnalla suuri merkitys.

Meillä valvoja valvoo ja varmistaa onnistuneen lopputuloksen. Valvojan tehtävänä on toimia puolueettomana asiantuntijana tilaajan ja urakoitsijan välillä, sekä varmistaa, että työ tehdään laadittujen suunnitelmien ja urakkasopimuksen mukaisesti.

Meidän valvojien kunnia-asiana on työmenetelmien, -vaiheiden ja -tarvikkeiden ensiluokkaisuus sekä valmiin työtuloksen hyvä rakennustapa. Kun toimimme valvojana, seuraamme myös aikataulussa ja budjetissa pysymistä sekä huolehdimme työturvallisuudesta.

Asiantuntijamme on aina asiakkaan luottohenkilö

Korjaushankkeen onnistunut läpivienti ongelman havaitsemisesta aina valmiin korjaustyön takuuajan jälkeiseen tarkastukseen on usean eri toimijan yhteistyön tulos.

Meidän asiakkaanamme voit olla luottavaisin mielin, sillä asiantuntijamme toimivat asiakkaan luottohenkilöinä korjaushankkeen jokaisessa vaiheessa. Asiantuntijamme tekee asiakkaan kanssa saumatonta yhteistyötä ja järjestää hankkeessa tarvittavat tutkimus-, suunnittelu-, valvonta- ja urakointipalvelut sekä tuottaa omalta osaltaan tarvittavat kirjalliset materiaalit.

Osaamme eri korjausvaihtoehdot sekä tunnemme alan urakoitsijat ja materiaalitoimittajat. Teemme kaikkemme, jotta korjaushanke onnistuu.

Löydät kaikki palvelut sivuston ylävalikosta.