030 670 5500

Valtakunnallinen asiakaspalvelu*

Tavoitteena turvallinen asuntokauppa

30.04.2019

Vältä asuntokaupan jälkeiset riidat puolueettoman asiantuntijan tekemällä kuntotarkastuksella. Laaja kuntotarkastusraportti on myyjän tärkein asiakirja kodin kunnosta omistajanvaihdoksen yhteydessä.

Tarkastajan kirjallinen lausunto rauhoittaa ostajan mieltä ja luo turvallisen ymnpäristön mittavalle taloudelliselle panostukselle.

 

Kuntotarkastus varmistaa kodin kunnon

Kuntotarkastuksella saat puolueetonta tietoa kotisi kunnosta, korjaustarpeista ja mahdollisista vaurioriskeistä.

Kuntotarkastaja käy perusteellisesti ja rakenteita rikkomatta läpi kotisi aina pohjarakenteista kattoon ja rakennuksen vierustaan asti ja laatii sinulle yksityiskohtaisen, kirjallisen raportin. kaupanteon yhteydessä raportti sisältää arvokasta tietoa kaikille osapuolille.

Raksystems on tarkastanut yli 150 000 kiinteistöä. Kokemuksemme ja asiantuntemuksemme turvaa asuntokaupan kaikkien osapuolien etua. Raksystemsin kuntotarkastuksessa koti tutkitaan ISO 9001 -sertifioidun laatujärjestelmän sekä alalla hyvöksytyn KH 90-00394 Suoritusohjeen mukaisesti.

Lue lisää Kuntotarkastuksesta >

Katso Kuntotarkastuksen hinnat >

 

Piilovirhevakuutus Kauppaturva suojaa sinua

Ammattitaitoisinkin kuntotarkastaja puuttuu tarkastuksella vain niihin riskialttiisiin kohtiin, jotka KH 90-00394 Suoritusohjeen ja asiantuntijan ammattitaidolla ja kokemuksella kohteessa tekemässä tarkastuksessa ovat sellaisiksi havaitut. Tavallista on, että rakenteita ryhdytään avaamaan vain omistajan luvalla riskirakenteiksi määriteltyjen rakenteiden kohdalta sekä mikäli on syytä epäillä rakennevirhettä.

Piilovirhe on nimensä mukaisesti rakenteellinen virhe, joka pätevässäkään kuntotarkastuksessa ei välttämättä tule esiin eikä se ole ollut myyjien eikä ostajien tiedossa. Pahimmillaan piilovirheen syitä koskevat kiistat voivat johtaa vuosia kestävään käräjöintiin. Tätä on mahdollista ennaltaehkäistä vakuuttamalla kaupan kohteena oleva kiinteistö piilovirhéiden varalta. Yhdistettynä asiantuntevaan kuntotarkastukseen tämä menettely auttaa ehkäisemään, ettei kiinteistökaupan jälkeen synny yllättäviä kustannuksia ja pitkittyneitä riitoja.

Lue lisää piilovirhevakuutus Kauppaturvasta >

 

Katso videolta, kuinka kuntotarkastus tehdään ja varaa tästä.

Jaa