Avoimet työpaikat

Tule meille töihin!

Raksystemsillä voit vaikuttaa omaan työhösi ja pidemmälle kouluttautumiseesi, jotta viihtyisit meillä hyvin töissä.

Opiskelijalle Uratarinat
Raksystems avoimet työpaikat

Tervetuloa tutustumaan Raksystemsin avoimiin työpaikkoihin!

Työnantajana Raksystems on moderni ja matalahierarkinen insinööritoimisto, jossa keskiössä ovat hyvinvoiva ihminen, paras palvelu sekä tekemisen meininki.

Tuemme asiantuntijuuden kasvua ja haluamme nähdä sinun menestyvän meillä.

Tarjoamme niin B2C, B2B sekä pro-asiakkaillemme palvelukokonaisuuksia, joiden avulla varmistamme kiinteistöomaisuuden arvon säilymisen ja terveellisen elinympäristön. Painopisteinämme ovat mm. kiinteistöjen ennakoiva kunnossapito, kosteudenhallinta, hyvä sisäilma, rakentamisen laatu sekä kestävä kehitys. Olemmekin jo yli 350 henkinen Raksystems Group ja toimimme Suomessa valtakunnallisesti sekä Ruotsissa.

Visionamme on olla tulevaisuudessa Pohjoismaiden johtava kiinteistöjen hyvinvoinnin asiantuntija.

Tutustu palveluihimme ja raksilaisiin

Tutustumalla kotisivujemme tarjontaan, saat jo hyvän kuvan asiakkaistamme, henkilökunnastamme sekä palveluistamme. Esimerkiksi uratarinamme kertovat mielenkiintoisia asiantuntijoidemme sekä tukihenkilöidemme urakehitystarinoita ja heidän ajatuksiaan Raksystemsistä työnantajana.

Lisätietoja avoimista työpaikoistamme saat HR-johtaja Nina Salmivaaralta p. 030 670 5422 sekä nina.salmivaara@raksystems.fi.

Avoimet työpaikat

Löydät avoimet työpaikat paikkakunnittain alta. Jos et löydä osaamisellesi sopivaa työpaikkaa avoimista työpaikoista, voit lähettää meille myös avoimen hakemuksen.