Pohjois-Savo / Pohjois-Karjala

Asiakkuuspäällikkö

Liiketoimintamme kasvaessa huimaa vauhtia haemme joukkoomme energistä asiakkuuspäällikköä!

Asemapaikkanasi toimii joko Joensuun tai Kuopion toimisto, mutta työpäivääsi vietät asiakkaiden luona. Tässä tehtävässä pääset osaksi energistä ja rentoa myyntitiimiämme sekä omalla aktiivisella panoksellasi pääset vastaamaan oman alueesi myynnistä. Tehtävässä raportoit myyntijohtajalle.

Tarjoamme sinulle itsenäisen ja haasteellisen työn, jossa pääset kehittämään itseäsi sekä tekemään yhteistyötä niin uusien kuin vanhojenkin asiakkaidemme kanssa. Tukenasi on kokenut myyntitiimimme, liiketoimintayksikköjen johtajat, asiantuntijat sekä koko muukin Raksystems Groupin henkilöstö.

Rakennusalan tuntemus ja aikaisempi kokemus isännöitsijöiden sekä kiinteistöpäälliköiden kanssa luetaan eduksi. Se ei ole kuitenkaan ehdoton välttämättömyys, vaan asenne ratkaisee! Tärkeintä on hyvät sosiaaliset taidot sekä aito halu toimia asiakkaiden kanssa. Toivomme, että motivoidut uusien haasteiden selättämisestä, saat energiaa asiakkaiden ongelmien ratkaisemisesta ja asiakaslähtöisyys on sinulle itsestäänselvyys. Toivomme sinulta yrittäjämäistä asiakaspalveluasennetta sekä hyviä neuvottelu- ja vuorovaikutustaitoja.

Tarjoamme sinulle vakituisen työsuhteen innostavassa ja positiivisessa työympäristössämme, hyvät työsuhde-edut, kilpailukykyisen palkan sekä mahdollisuuden joustavaan työaikaan. Tarjoamme tehokkaan tiimin tueksesi sekä erittäin laadukkaat, monipuoliset ja kilpailukykyiset tuotteet.

Tehtävä on vakituinen ja aloitus heti / sopimuksen mukaan. Huomaathan, että haastattelemme jo hakuajan aikana ja paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa myyntijohtaja Antti Autio p. 030 670 5550.

Liity kasvavaan tiimiimme ja lähetä vapaamuotoinen hakemus palkkatoiveineen ja CV viimeistään 31.3.2020 osoitteeseen: antti.autio@raksystems.fi.

Jaa tämä

Jaa tämä: Facebook Jaa tämä: LinkedIn Jaa tämä: Twitter Jaa tämä: WhatsApp