Pohjanmaa

Kuntotarkastaja / Rakennustekninen asiantuntija

Haemme jatkuvasti joukkoomme Kuntotarkastajaa / Rakennusteknistä asiantuntijaa Vaasan toimipisteelle sekä Kokkola-Pietarsaari -alueelle. Tule iloiseen, hyvinvoivaan ja kehittyvään joukkoomme mukaan oppimaan lisää ja nauttimaan työstä!

Työtehtäviisi kuuluu pääasiallisesti rakennusten asiantuntijatehtävät, kuntotutkimukset, kuntotarkastukset ja valvonta, mutta arvostamme myös sisäilmatutkimusten osaamista. Edellytämme rakennusalan tutkintoa (RI, DI tai RKM) sekä sujuvaa suomen kielen osaamista. Ruotsin kielen suullinen ja kirjallinen osaaminen katsotaan eduksi.

Työ on itsenäistä, mutta myös tiimityöskentelytaitoja tarvitaan. Työpaikka sijaitsee Vaasassa ja pääasiallinen työalue on Etelä- ja Keski-Pohjanmaa. Ajokortti on edellytys työn tekemiseen. Tarjoamme haasteellisen työn kasvavassa ja positiivisessa työympäristössä sekä kilpailukykyisen palkan.

Tehtävä on vakituinen ja aloitus heti / sopimuksen mukaan. Huomioithan, että haastattelemme jo hakuajan aikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa Jukka Tammenpää p. 030 670 5647. Vapaamuotoiset hakemukset palkkatoiveineen ja CV osoitteeseen: jukka.tammenpaa@raksystems.fi.

Jaa tämä

Jaa tämä: Facebook Jaa tämä: LinkedIn Jaa tämä: Twitter Jaa tämä: WhatsApp