Uusimaa

Puhelinvaihteenhoitaja

Etsimme työkaveriksi asiakaspalvelutiimiimme oma-aloitteista puhelinvaihteenhoitajaa, joka omaksuu laajoja kokonaisuuksia nopeasti ja pystyy hallitsemaan useita asioita kiireenkin keskellä. Työpaikka sijaitsee Vantaan toimipisteellämme.

Haluatko mukaan vauhdikkaasti kasvavaan ja Pohjoismaihin tähtäävään kotimaiseen Raksystemsiin? Olemme vuonna 1989 perustettu rakennus- ja kiinteistöalan asiantuntijayritys ja tarjoamme niin B2C, B2B sekä pro-asiakkaillemme palvelukokonaisuuksia, joiden avulla varmistamme kiinteistöomaisuuden arvon säilymisen ja terveellisen elinympäristön. Olemme yli 350 henkinen konserni ja toimimme Suomessa kautta maan sekä Ruotsissa. Hae sinäkin mukaan!

Asiakaspalvelutiimimme on tällä hetkellä jo kymmenhenkinen pirteä, motivoitunut ja ammattitaitoinen porukka, joka hoitaa koko Suomen asiakaspalvelua. Tulet olemaan osa tiimiämme, jossa vastuullasi on koko yrityksemme puhelinvaihde ja asiakaspalvelun sähköposti. Saat kattavan perehdytyksen työtehtäviisi, palveluihimme sekä täyden tuen tiimiltä.

Puhelinvaihteenhoitajana olet tärkeä osa Raksystemsiä, sillä olet se, joka vastaanottaa asiakaspalveluumme tulevat puhelut ja sähköpostit ensimmäisenä koko Suomen alueelta.

Saapuneiden yhteydenottojen perusteella ohjaat asiakkaat eteenpäin oikeille asiantuntijoillemme. Asiakaspalvelumme tulleet yhteydenotot liittyvät Raksystemsin tarjoamiin palveluihin: kiinteistön kunnossapitoon, erilaisiin tutkimuksiin ja kartoituksiin. Tarjoamme myös B2B-puolen asiakkaillemme rakennuttamiseen liittyviä palveluita.

Ratkaisukeskeisyys, toimeen tarttuva asenne sekä selkeä ilmaisutaito ovat tärkeitä ominaisuuksia roolissa viihtymisen kannalta.

Toivomme sinulta:

  • Hyvää ilmaisutaitoa niin suullisesti kuin kirjallisesti.
  • Ratkaisukeskeisyyttä.
  • Positiivista ja toimeen tarttuvaa asennetta.
  • Puhut sujuvaa suomea ja englantia. Ruotsin kielitaito on iso etu.

Tarjoamme sinulle:

  • Säännöllisen työajan.
  • Vastuullisen ja monipuolisen työn.
  • Rennon ja kannustavan työympäristön.
  • Kokoaikaisen ja vakituisen työpaikan.

Lähetäthän hakemuksesi, CV:n ja palkkatoiveesi 6.2.2020 mennessä osoitteeseen jenna.stod@raksystems.fi. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja saat Jenna Stödiltä p. 030 670 5611

Tutustu aspalaisten arkeen blogikirjoituksiemme kautta:

Jaa tämä

Jaa tämä: Facebook Jaa tämä: LinkedIn Jaa tämä: Twitter Jaa tämä: WhatsApp