Uusimaa

Putkistojen röntgenkuvaaja

Haemme joukkoomme putkistojen röntgenkuvaajaa Vantaan toimipisteellemme. Työtehtäviisi kuuluu putkistojen kuntotutkimuksien avustavat röntgenkuvaukset, joissa tarkoituksena on selvittää kiinteistöjen putkistojen sen hetkinen kunto ja tilanne läpivalaisututkimuksen avulla. Lisäksi työtehtäviisi voi kuulua myös muita työtehtäviä kokemuksesi ja halukkuutesi huomioiden.

Pohjakoulutuksesi voi olla esimerkiksi putkiasentaja, mutta tehtävään ei vaadita tiettyä koulutusta tai pätevyyttä. Sen sijaan arvostamme reipasta otetta työssäsi sekä hyviä ICT-taitoja. Rakennusalan tuntemus katsotaan eduksi. Arvostamme itsenäistä ja oma-aloitteista työotetta sekä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja. Edellytämme myös sujuvaa suomen kielen taitoa.

Tarjoamme sinulle vakituisen työsuhteen innostavassa ja positiivisessa työympäristössämme, hyvät työsuhde-edut, kilpailukykyisen palkan sekä mahdollisuuden joustavaan työaikaan. Olemme vauhdilla kasvava yritys, jossa työntekijän on hyvä olla.

Tehtävä on vakituinen ja aloitus heti / sopimuksen mukaan. Työpaikka sijaitsee Vantaalla. Huomaathan, että haastattelemme jo hakuajan aikana ja paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa osaston johtaja Jari Marttinen p. 030 670 5509.

Vapaamuotoiset hakemukset palkkatoiveineen ja CV viimeistään 29.2.2020 osoitteeseen: hr@raksystems.fi.

Jaa tämä

Jaa tämä: Facebook Jaa tämä: LinkedIn Jaa tämä: Twitter Jaa tämä: WhatsApp