Uusimaa

Rakennesuunnittelija korjausrakentamiseen

Haemme joukkoomme Vantaan toimipisteellemme kahta rakennesuunnittelijaa korjausrakentamiseen.

Edellytämme sinulta vahvaa kokemusta korjauskohteiden suunnittelusta ja rakennusalan tutkintoa (esim. ins. AMK tai DI). Oletamme, että taidat CAD-ohjelmiston käytön erinomaisesti.

Tarjoamme työhösi paljon haastavia mm. liikekeskusten, hotellien ja toimistorakennusten korjaussuunnittelua, asiakkaiden laajaan kirjon, vaikutusmahdollisuuden suunnittelukulttuurin rakentamiseen, avoimen ja avuliaan työympäristön sekä kilpailukykyisen palkan.

Edellytämme Sinulta vähintään 5 vuoden työkokemusta ja erinomaisen ammattitaidon lisäksi positiivista, innostunutta ja motivoitunutta asennetta sekä hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja.

Tehtävä on vakituinen ja aloitus heti / sopimuksen mukaan. Työpaikka sijaitsee Vantaalla ja kohteet/asiakkaat pääasiallisesti Uudenmaan alueella, joten ajokortti on edellytys työn tekemiseen. Huomaathan, että haastattelemme jo hakuajan aikana ja paikat täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Kari Toitturi p. 030 670 5502.

Vapaamuotoiset hakemukset referenssitöiden, palkkatoiveen ja CV:n kera viimeistään 31.8.2020 osoitteeseen: kari.toitturi@raksystems.fi.

Lue rakennesuunnittelija Sandran uratarina sekä katso video hänen arjestaan työssä sekä vapaa-ajalla klikkaamalla tästä.

Jaa tämä

Jaa tämä: Facebook Jaa tämä: LinkedIn Jaa tämä: Twitter Jaa tämä: WhatsApp