Uusimaa

Sisällöntuottaja

Viestinnän alan kokenut tekijä: Haluatko mukaan nopeasti kasvavaan ja Pohjoismaiden sisällä laajenevaan kotimaiseen Raksystemsiin?

Olemme vuonna 1989 perustettu rakennus- ja kiinteistöalan asiantuntijayritys ja tarjoamme niin B2C, B2B sekä ammatti-asiakkaillemme palvelukokonaisuuksia, joiden avulla varmistamme kiinteistöomaisuuden arvon säilymisen ja terveellisen elinympäristön. Olemmekin jo 350 henkinen konserni ja toimimme Suomessa kautta maan.

Etsimme aktiivisesti viestivään, tapahtumia järjestävään sekä markkinointi- ja brändimateriaaleja luovaan markkinointi- ja viestintätiimimme kokenutta sisällöntuottajaa ja viestinnän alan ammattilaista.

Monipuolisen asiakaskuntamme sekä kymmenien palveluidemme avulla viestimme ja toimimme monipuolisesti ja monikanavaisesti mm. artikkelein, blogitekstein, asiantuntija-artikkelein sekä videoin sosiaalisen median kanavien lisäksi mm. kotisivuillamme, sähköisillä asiakasviesteillä, lehdistötiedottein sekä erilaisin mainosmateriaalein, kuten esittein.

Etsimme tiimiimme monipuolista, toimeliasta ja ennakkoluulotonta tarinankertojaa. Toivomme, että hallitset sisällöntuotannon suunnittelun sekä kirjoittamisen, hakukoneoptimoinnin niin teksteihin kuin niiden ohella käytettyihin kuviin. Sinun tulee hallita sisällön luominen sosiaaliseen mediaan sekä tuottaa tekstiä lehdistölle, sanomalehtiin tai mainosmateriaaleihin (esitteet, bannerit jne) ja kirjoittaa asiantuntijan kanssa asiantuntija-artikkeleita sekä blogikirjoituksia. Haluamme , että tekstin tuottaminen ja nykyaikaiset menetelmät/kanavat ovat sinulle arkipäivää. Odotamme myös, että suomenkieli on sinulla erinomaisesti hallussa sekä taidat Microsoft Officen työkalut, kuten Wordin ja Excelin käytön.

Tarjoamme sinulle vakituisen työsuhteen sekä paikan iloisessa ja innokkaassa markkinoinnin- ja viestinnän tiimissä, mukavan työyhteisön, monipuoliset työsuhde-edut sekä haastavan ja monipuolisen työn. Yksikään työpäivä ei varmastikaan ole samanlainen mitä eilinen oli. Työpaikkamme sijaitsee Vantaan Silvolassa. Aloitus heti/sopimuksen mukaan.

Lähetä CV:si ja hakemuksesi palkkatoivomuksen kera sekä jo tekemiäsi tekstejä/sisältöjä mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään perjantaina 28.2.2020 osoitteeseen sanni.isosomppi@raksystems.fi. Huomaathan, että haastattelemme jo hakuajan aikana ja paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja saat markkinointi- ja viestintäpäällikkö Sanni Isosompilta p. 040 172 8430 sekä sanni.isosomppi@raksystems.fi.

Jaa tämä

Jaa tämä: Facebook Jaa tämä: LinkedIn Jaa tämä: Twitter Jaa tämä: WhatsApp